Bakkens Auto / Finansiering

Finansiering hos Bakkens Auto

Hos Bakkens Auto gør vi det både nemt, fleksibelt og overskueligt at finansiere din næste drømmebil. Vi har specialiseret os i at tilbyde skræddersyede og attraktive lånepakker i samarbejde med branchens stærkeste udbydere af billån. Vi lægger vægt på gennemsigtighed og tager udgangspunkt i netop dine ønsker og muligheder. På den måde sikrer vi dig den optimale løsning - uanset om det er til privat eller erhverv.

Hurtig godkendelse på under 5 minutter

I samarbejde med Santander Consumer Bank og Accept Auto får du lynhurtigt svar på din låneansøgning. Når vi har afklaret dine lånebehov og indhentet de nødvendige oplysninger, behandles din ansøgning på under 5 minutter.  Derfor kan du regne med at køre herfra i din nye bil samme dag.

Vælg mellem fast eller variabel rente

Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcist, hvad dit lån koster i hele løbetiden - uanset hvordan renten ellers udvikler sig. Uanset hvad du foretrækker, skal vi nok guide dig hen til den løsning, der bedst matcher dine præferencer og økonomiske situation.

Bevar lånemulighederne i banken

Ved at benytte bilfinansiering gennem Bakkens Auto belaster du ikke dine eksisterende lånemuligheder i banken. Du bevarer derfor dit fulde lånerum og dine muligheder for f.eks. realkreditlån, billån eller anden privat finansiering uhindret. Samtidig viser løbende undersøgelser fra TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån generelt er mest fordelagtige hos os som specialiserede bilforhandlere sammenlignet med bankerne.

Samarbejde med Santander Consumer Bank

Når du finansierer din bil i samarbejde med Santander Consumer Bank hos os, bliver du kunde hos ikke bare Nordens førende finansieringsselskab, men også er en del af Banco Santander, der flere gange er kåret til verdens bedste bank.


Så kig ind i butikken og hør, hvordan vi kan sikre dig konkurrencedygtig og fleksibel finansiering af din bil.

Nyhed
Opel

Opel Astra

CDTi 110 Sports Tourer
Opel Astra CDTi 110 Sports Tourer