Bakkens Auto / Om os

Om Bakkens Auto

Bakkens Auto er som navnet antyder beliggende på toppen af Silkeborg. Vi har mangeårig erfaring med køb & salg af brugte kvalitetsbiler af alle de populære bilmærker.

Vi har selv nøje udvalgt samtlige biler, samt forestået både teknisk og kosmetisk klargøring. Vi kender bilernes service historik, så vi kan problemfrit indestå for salgsbilerne. Vi går meget op i tryghed og kundetilfredshed i enhver bilhandel, idet det er vores faste overbevisning, at dette giver de bedste bilhandler og kunderelationer.

Finder du ikke umiddelbart ønskebilen hos os, så lad os tale om det. Vi har den måske allerede på vej ind, og ellers har vi et stort netværk af samarbejdspartnere i ind- og udland, som hurtigt kan levere bilen.

Alle bilkøb er naturligvis underlagt købelovens bestemmelser.

Vi tager naturligvis altid gerne din brugte bil i bytte – tal med os om muligheder.

Bakkens Auto 2016 Aps er naturligvis medlem af Autobranchen Danmark.

Hos Bakkens Auto møder du altid kompetent og erfarent personale, vi har gennem årene erhvervet os stor erfaring og kompetence indenfor alle aspekter omkring bilhandel i Danmark. Vi tager meget gerne en uforpligtende bilsnak med dig, så vi sammen finder frem til den løsning, der bedst matcher dine ønsker m.h.t. bilhandel.

Vi glæder os til at se dig på toppen af Silkeborg – hos Bakkens Auto.

 

Med venlig hilsen
Bakkens Auto

Nyhed
Citroën

Citroën Berlingo

HDi 110 Multispace 7prs
Citroën Berlingo HDi 110 Multispace 7prs