Bakkens Auto / Om os

Om Bakkens Auto

Hos Bakkens Auto er vores værdier om gennemsigtighed og kvalitet både et løfte og en garanti til dig som kunde. Det er de principper og standarder, vi holder os selv op på - hver evig eneste dag. Vi tror på, at ærlighed altid er den bedste og mest holdbare forretningsmodel. Derfor praktiserer vi gennemsigtighed i alle vores processer og rådgivning.

Som en lokalt forankret virksomhed holder vi os tæt på vores kunder og det omkringliggende samfund. For os er det vigtigt at værne om de nære, personlige relationer, så du har lyst til at komme igen. Nogle ville kalde det service, som man gjorde det i gamle dage. Vi kalder det bare service!

Kvalitet og tryghed

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores biler gennemgår grundige eftersyn og klearmninger, så de både mekanisk og kosmetisk fremstår i bedst mulig stand ved leveringen. Efter dit køb bakker vi desuden op med markedets bedste serviceprogram og garantivilkår, så du kan forblive tryg på vejen mange år frem.

Hvis vi ikke har den bil, du søger, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere både i Danmark og udlandet, og vi gør vores bedste for at finde den rette løsning til dig. Har du derfor en brugt bil, du ønsker at tage i bytte, kan vi helt klart også finde ud af det.

Medlem af Autobranchen Danmark

Hos Bakkens Auto er vi stolte af at være medlem af Autobranchen Danmark. Som medlem af Autobranchen Danmark er vi forpligtet til at leve op til strenge kvalitetskrav. Det betyder, at vi altid sørger for, at de biler vi sælger, er i bedst mulig stand.

Udover kvalitetskrav giver medlemskabet os adgang til en række andre fordele, som kommer dig til gode. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere både i Danmark og udlandet, hvilket betyder, at vi hurtigt kan finde den bil, du leder efter, hvis vi ikke allerede har den på lager.

Nyhed
Citroën

Citroën C4

HDi 92 Seduction
Citroën C4 HDi 92 Seduction