Bakkens Auto / Autoconcept

Autoconcept - Din tryghed

Bakkens Auto sælger kvalitetsbiler, der nøje er gennemgået inden salg - og vi arbejder naturligvis helt indenfor købelovens bestemmelser m.h.t. gældende lovgivning m.h.t. reklamationsret, hvis der imod forventning skulle opstå problemer undervejs.

Men da en moderne bil består af kompliceret teknik, så kan der opstå uventede defekter undervejs. Vores aftaler med diverse samarbejdspartnere kan dog sikre dig og dit bilkøb yderligere, hvis du ønsker det. 

Vi kan bl.a. tilbyde tilkøb af følgende i forbindelse med din bilhandel:

AUTOCONCEPT

SE MERE PÅ www.autoconcept.dk

Spørgsmål & svar

Hvordan får jeg garanti på en brugt bil?
I forbindelse med købet af din bil hos din forhandler.

Hvad er dækket?
Pludselige, uforudsete skader på komponenterne, der er nævnt i garantien. Læs altid vilkår og betingelser på forhånd, så du ved, hvad der gælder, og hvad der er omfattet af garantien.

Produkter med selvrisiko, andre komponentomfang og vilkår kan forekomme. Er du i tvivl, så kontakt AutoConcept.

Hvad kræves der for at garantien gælder?
Bilen skal være testet og fejlfri på de komponenter der er omfattet af garantien. Det er forhandleren du køber bilen af, som er ansvarlig for at bilen er i orden og fejlfri på købstidspunktet. Service skal overholdes efter fabrikkens forskrifter og med de krævede serviceintervaller.

Hvor gælder garantien?
Garantien gælder for alle lande, der indgår i EU, EØS og Schweiz. Kontroller venligst dette, før du rejser.

Kan jeg overføre garantien til en ny ejer?
Ja, garantien følger bilen, når du sælger den videre til en privatperson eller tilbage til forhandleren du oprindeligt købte bilen af. Ved ejerskifte venligst kontakt os med nye ejer oplysninger.

Kan jeg forlænge garantien?
Ja, så længe det sker uden afbrydelse, kan garantien fortsætte efter gældende vilkår, ud fra bilens alder og kilometerstand.

Skade på bilen – hvad gør jeg?
Kontakte din forhandler eller AutoConcept for henvisning til værksted. Skadeanmeldelsen udfyldes af værkstedet på vores hjemmeside. Så snart anmeldelsen er modtaget, udfører vi en hurtig, kompetent og objektiv vurdering og værkstedet vil snarest modtage et skriftligt svar tilbage og reparationen kan herefter gå i gang.

--------------------------------------------------------

Ankenævn for biler behandler forbrugerklager vedrørende køb og reparation af biler. www.bilklage.dk

Nyhed
Citroën

Citroën C4

HDi
Citroën C4 HDi