Bakkens Auto / Forsikring

Bilforsikring

Hos Bakkens Auto tilbyder vi i samarbejde med AutoBranchen Danmark og Gjensidige, Danmarks måske billigste bilforsikring til privatpersoner.

Fordele ved forsikringen:

  • Månedlig eller årlig betaling
  • Attraktive priser
  • Fri kilometer
  • Gratis reparation af stenslag på forruden
  • Ingen prisregulering efter 1. skade
  • Inkl. trækkrog
  • Super elitebilist allerede som 25 år – 3 års skadefri kørsel

Den simple tarif gør, at vi kan tilbyde en særdeles konkurrencedygtig pris på vores bilforsikring. Specielt nye bilister kan spare mange penge på deres bilforsikring gennem AutoBranchen Danmark Forsikring.

Hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for din bilforsikring, så er du rigtig godt stillet med AutoBranchen Danmark Forsikring. Du er nemlig sikker på, at få din bil repareret på et AutoBranchen Danmark-værksted. Det betyder, at reparationen bliver udført med den nyeste teknologi og af de bedste fagfolk.

AutoBranchen Danmark tilbyder bilforsikringer til en attraktiv pris og på fordelagtige vilkår i samarbejde med Mondux  - en del af Gjensidige.

Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, DK-2450 København SV. Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA, der har hjemland i Norge. Gjensidige Forsikring har tilsluttet sig den danske garantiordning ”Garantifonden for skadesforsikringsselskaber

Garantifonden træder til, hvis du som privatforbruger har dine forsikringer i et konkursramt forsikringsselskab, og hvis du har selskabet som modpart i en forsikringssag. Det betyder, at hvis dit eget eller din modparts forsikringsselskab går konkurs, så er du sikret via garantifonden. Den sørger for, at du alligevel får udbetalt den erstatning, du er berettiget til.

Læs mere her

Nyhed

Alfa Romeo Giulietta

M-Air 170 Sportiva
Alfa Romeo Giulietta M-Air 170 Sportiva